(ВИДЕО) Завршена реконструкција бициклистичке стазе ка бањи Јунаковић

У оквиру пројекта санације и изградње нових бициклистичких стаза на територији општине Апатин, завршени су радови на реконструкцији стазе од града ка Специјалној болници за рехабилитацију „Јунаковић“. 

  • Извођач је заиста био коректан и имао је још неких месец дана рок за извођење инвестиције, међутим, заиста се потрудио и негде услишио нашу молбу да инвестиција буде завршена пре почетка купалишне сезоне у бањи, тако да ево сада наши грађани имају могућност да новом, односно уређеном бициклистичком стазом, стигну до базена и до бање Јунаковић по овим врелим данима, изјавила је Дубравка Кораћ, председница општине Апатин, и додала да је план локалне самоуправе да се у наредном периоду изгради бициклистичка стаза од бање ка Свилојеву и једна на Омладинском путу, од Апатина ка бродоградилишту и Градској плажи.

Подсећамо, за реконструкцију стазе од града ка бањи обезбеђена су средства у износу од око 11 милиона динара, а осим санације, уз саму стазу је постављено и ново одмориште.

  • Приметили смо да доста старијих суграђана шета овим путем овде према бањи, па смо сматрали да би било лепо и корисно да због њих највише поставимо ово одмориште, да би имали негде ту на средини пута прилику да мало одморе овде у хладовини. Заиста је прелепо. Ови храстови су заштићено дрвеће и интерес је, наравно, општине да их сачува, а такође да искористи њихов хлад у овим сунчаним данима и негде да свима нама буде пријатније кад се крећемо овом бициклистичком стазом. 
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs