(ВИДЕО) Завршене касачке трке у Сомбору-рекордан број посетилаца на градском хиподрому

Kasačke trke Sombor

У организацији Коњичког клуба „Војвођанин“, на Градском хиподрому у Сомбору, данас су одржане касачке трке. Другог тркачког дана, на програму је било девет касачких трка, а главни догађаји програма свакако су били 22. издање трке за “Пехар града Сомбора”, односно “69. Пробни српски касачки дербy”, за грла домаћег одгоја.
Учешће у пробном дербију узело је десет грла, старости од 4 године, са наградама обезбеђеним за пет првопласираних учесника. За победника су обезбеђени пехар и плашт, као и новчана награда од 150.000 динара. У конкуренцији за трофеј града, било је шест такмичара. Трка је обухватила сва грла од три године и старија, а поред пехара и плашта, победника је следовао наградни фонд у износу од 170.000 динара.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Ове године, прво место у трци “69. Пробни српски касачки Дербy”, освојило је грло “Цветко А.Т.” Жељка Вујановића из Србобрана, док је у 22. трци за “Пехар града Сомбора”, победу однело грло “Бондо ЈЕТ”, Миле Копуновић из Таванкута. На тај начин, након две године, с врха је скинуто грло “Бренно Лаумар”, штале “Дреам Цатцхер” из Сомбора.
Преосталих седам једнопрежних касачких трка обухватила су грла старија од три године, а наградни фонд се кретао од 70 до 100 хиљада динара. Партнери појединачних трка били су: “Бобине Пхото”, КК “Војвођанин”, “Лето” д.о.о, “Вожд” д.о.о, “Слован прогрес” (Селенча), “Аутосервис Триашка” (Бачки Петровац).
Догађају је присуствовао и наш прослављени кошаркаш Никола Јокић, који је управо због ових трка журио да се из Америке врати након освајања шампионске НБА титуле и МВП награде у најјачој кошаркашкој лиги на свету.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs