(ВИДЕО) Завршени радови на фискултурној сали у Средњој техничкој школи у Сомбору

STŠ Sombor sala

Радови на фискултурној сали у Средњој техничкој школи завршени су, а ову образовну установу данас су посетили градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, чланови Градског већа Анита Стојаков и Ђорђе Зорић, као и директорка Школе, Сузана Вукићевић.
Како истиче градоначелник, будући да је постојећи објекат фискултурне сале био изграђен од цементно-азбестних плоча, локална самоуправа је реаговала, те заједнички са Покрајинском владом, финансирала изградњу потпуно нове фискултурне сале.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

„Пре свега сам срећан што смо завршили један веома битан и велики пројекат, и јако ми је драго што су радови завршени у роковима, што ова сала данас изгледа феноменално“, рекао је Ратковић.
Он је такође истакао да су заједно са Средњом техничком школом завршили опремање ове сале, те да ово није крај са радовима и да су у плану и нова улагања.
„Очекују нас радови на реконструкцији дворишта и рукометног терена који се налази овде поред сале. Биће комплетно пресвучен асфалтом, након тога стављена подлога и комплетно двориште биће реконструисано, тако да када завршимо и ове радове целокупна Средња техничка школа добиће један нови, лепши изглед“, закључио је градоначелник Сомбора.
Укупна вредност реализоване инвестиције износи 76 милиона динара, а финансирана је из буџета Града Сомбора и Покрајинске владе.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs