(ВИДЕО) Здравствена станица у Пригревици добила ново возило, апатинска Хитна помоћ санитет

Sanitetska vozila

Представницима здравствених установа са територије АПВ уручена су 32 нова возила, за чију набавку је Покрајинска влада извојила 100 милиона динара. 

Према речима Бранке Бајић, помоћнице директора апатинског Дома здравља, општина Апатин континуирано ради на обнови возног парка ове установе и нова донација Покрајинске владе од великог је значаја за унапређење рада у области здравства. 

  • Апатин је заиста лепо прошао у овом кругу и добили смо два возила. Једно возило је санитет Хитне помоћи. Он ће да буде у Хитној помоћи, комплетно је опремљен, са дефибрилатором, ЕКГ-ом, кисеоником, свом неопходном опремом, а друго је путничко возило. У питању је Фијат, марке Панда, и то возило је намењено Здравственој станици Пригревица, изјавила је за 025инфо Бајићева.

Посећамо, пре непуне две године, општина Апатин од Покрајине је добила и ново возило за превоз пацијената на дијализу, а локална самоуправа издвојила је средства из сопственог буџета за још једно санитетско возило, те је уз ова два најновија возила квалитет услуге Дома здравља подигнут на виши ниво.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs