(ВИДЕО) Зорица Брунцлик за најлуђу ноћ на Тргу Светог тројства

sombor

Манифестација „Сомборске зимске чаролије“ почиње 16. децембра и трајаће до 15. јануара 2023. године, најављено је из Туристичке организације града Сомбора. О самој манифестацији и садржајима исте говорила је Зденка Митић, испред ТО Града Сомбора:

„Саме Чаролије званично почињу са концертом Тијане Дапчевић, имаћемо још и концерт Маје Брукнер са својим бендом, чека нас и Рибља Чорба која долази у јануару у Сомбор. Интересантан ће бити и концерт бенда „Amus house“ који је у ствари кавер бенд Ami Winehaus и угостићемо и „Врело“, рекла је Митићева.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Како је навела, дочек Нове године који ће бити уприличен на градском тргу, биће обележен великим концертом прослављене естрадне уметнице Зорице Брунцлик:“ Сомбор се ове године одлучио да у Нову годину уђе са Зорицом Брунцлик те ће за љубитеље те врсте музике овде на самом тргу бити организован дочек“.

Осим наведених концерата, као и ранијих година, биће уприличени програми за децу. У припреми су различите радионице у сарадњи са сомборским удружењима грађана и са културно-уметничким друштвима, који ће такође имати своје наступе током месец дана „Сомборских зимских чаролија“, а садржај ће употпунити и клизалиште као и Улица Новогодишњих играчака.

ТОГС и Зденка Митић позивају све грађане Сомбора, као и госте, да дођу у Сомбор да заједно дочекају Нову 2023. годину.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs