(ВИДЕО) Каналска обала у Бездану ускоро у новом руху

Kanalska obala

Током прошле године, почели су радови на реновирању каналске обале у насељеном месту Бездан. Доласком лепшег времена радови су интензивирани, те је градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, искористио прилику и са својим сарадницима обишао радове.

„Данас се завршавају тротоари, сутра ће бити готова комплетна нова јавна расвета дуж ове стазе. У наредних месец и по, до два, очекује нас и изградња теретане на отвореном, као и изградња терена за мали фудбал са вештачком травом“, рекао је Ратковић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Поред спортских терена, велика пажња је посвећена и купачима који ће у летњој сезони имати додатних разлога да се купају баш на том делу канала.

“До почетка купалишне сезоне завршићемо и терен за одбојку, а Покрајински секретаријат за спорт и омладину нам је одобрио средства и за лежаљке, надстрешнице као и уређење овог терена“, објашњава градоначелник.

Жеља свих је била да овај део Бездана буде оплемењен додатним садржајима како би мештани Бездана, као и њихови гости, проводили своје слободно време у предивном амбијенту.

Такође, градоначелник додаје да су велику помоћ око овог пројекта пружили и чланови Савета МЗ Бездан, као и велики број грађана Бездана.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs