(ВИДЕО) Концертом Плесне школе „Јумп Данце“ отпочело Сомборско лето

Jump Dance

Овогодишње Сомборско лето је почело, а богат и разноврстан програм који је припремљен за ову манифестацију, отпочео је концертом Плесне школе „Јумп Данце“.
Концерт је уприличен на Тргу Светог Ђорђа, а бројна публика је имала прилику да ужива у извођењу разних кореографија, односно, у 11 плесних тачака , које су спремили ученици ове школе.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Према речима тренерке и кореографкиње, Жељке Трбојевић, овај концерт представља сјајну прилику да плесачи покажу оно што су вредно радили у току једне школске године.
„Припремили смо програм од сат времена, то је једанаест нумера. Све што смо радили током ове сезоне планирамо да прикажемо нашој публици. Ово нам је наступ са којим затварамо нашу плесну сезону, после имамо летње тренинге, али немамо више наступа у овој сезони“, истакла је Трбојевић.
Своје тачке су извели сениорски, „Бабy“, мини и јуниорски састав, као и солисти, а показани таленат, тимски рад и труд, препознала је сомборска публика, те је сваку плесну групу наградила великим аплаузом.
Овим наступом, Плесна школа „Јумп Данце“ успешно је завршила своју школску годину, у току које је забележила изузетне резултате и освојила бројне награде.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs