(ВИДЕО) Матић одушевио апатинску публику

59. ribarske veceri

Јуче су у Апатину почеле 59. по реду Апатинске рибарске вечери. Према речима председнице општине Апатин, Дубравке Кораћ, ово је традиционална манифестација, која је локалну самоуправу поставила на сам врх културних дешавања.
„Апатинске рибарске вечери су највећи празник града Апатина и велика је част бити домаћин 59. Апатинских рибарских вечери. То је модерна историја манифестације која броји 59. година, а Апатинске рибарске вечери су карактеристичне за Апатин претходно неколико векова“, рекла је Кораћ.
Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин каже да и ове, као и претходних година, очекују велики број посетилаца.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025info (@025info_tv)


„Ми смо навикли да је то изузетна увек посећеност, по самом програму који смо обезбедили, верујемо да ће то бити и ове године. Време нас је послужило и па ајде да кажемо задњих пет-шест година су рекордне, тако да верујем да ће и ове бити“, истакао је Јовић
Почетак вечери био је заказан за квалификације за „Златни котлић“, а културни програм отвориле су мажореткиње дефилеом на Тргу Николе Тесле. Такође, публика је уживала у наступу дуо „Дуле и Миле“, КУД „Царза“, као и наступу Фитнес клуба „Фигура“ ИЗ Апатина.
Музички програм почео је концертом групе „Мали Мрав“, док је главни догађај био концерт Саше Матића, у чијем наступу је уживала вишебројна апатинска публика.
О плановима за наредни период, ексклузивно за наш портал, рекао је и сам Саша Матић.
“Сад смо снимили Наташа Беквалац и ја, пре неки дан је изашао дует и почињем лагано припрему за нови албум. Сада почиње та летња турнеја. Идем у Мостар, Котор, враћам се овде у Руму, па идем у Будву. Свашта се нешто дешава ово лето“, закључио је Саша Матић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs