(ВИДЕО) Наставља се успешна сарадња Покрајинске владе и Града Сомбора

Sala

Захваљујући доброј сарадњи Града Сомбора и Покрајинске владе Војводине, успешно је реализован низ пројеката на територији града Сомбора.
Завршена је обнова Спортске сале Средње техничке школе у Сомбору, док је у Градској хали „Мостонга“, у току изградња система вентилације и климатизације са реконструкцијом система ваздушног грејања. Радови на реконструкцији крова Дечјег одељења Градске библиотеке „Карло Бијелицки“ су завршени, а радови на замени столарије и обнове фасаде се приводе крају. Један од најважнијих пројеката је свакако изградња локалног пута од регионалног значаја Стапар – Сивац, који ће значајно допринети бољој повезаности Града Сомбора и општине Кула, као и насељених места на територији Западнобачког округа.


Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, изразио је велику захвалност председнику Покрајинске владе, Игору Мировићу, као и целокупној Покрајинској влади, те Управи за капитална улагања, јер су препознали колики значај произилази из свих ових пројеката, као и потенцијал нашег града.
„Настављамо са значајним улагањима у заједничким пројектима, као и добром сарадњом. Очекује нас још много улагања у Градској хали „Мостонга“, реконструкција рукометног терена у Средњој техничкој школи, завршетак пута Бачки Моноштор – Купусина, као и почетак прве фазе радова на изградњи атарског пута Растина – Риђица“, истакао је градоначелник.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs