(ВИДЕО) Немања Николић најбољи боксер 4. Меморијалног турнира „ Мирослав Гуцуња“

Boks sombor

У знак сећања на српског јунака са Кошара, у Сомбору је одржан четврти по реду Меморијални турнир „Мирослав Гуцуња“. С тим у вези, у Великој сали Скупштине Града, градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и начелник Западнобачког округа, уприличили су пријем борцима са Кошара, породицама настрадалих, као и представницима Удружења ратних војних инвалида, боксерима из Србије и Мађарске и представницима Боксерског клуба „Сомбор“. Након пријема у скупштинској сали, положени су венци на Споменику жртвама ратова 1990-1999.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Традиционално, на Главној улици, одржали су се боксерски мечеви, а почетак Меморијалног турнира означен је интонирањем химне „Боже правде“ уз обраћање представника бораца с Кошара, и уручењем цвећа мајкама погинулих бораца.
Учешће на Турниру узело је 18 боксера из шест клубова, а сомборска публика имала је прилику да одгледа девет борби. За најбољег боксера проглашен је Немања Николић, Боксерски клуб „Сомбор“, коме је посебну плакету уручила мајка Мирослава Гуцуње.
Меморијални турнир „ Мирослав Гуцуња“ организовао је Боксерски клуб „Сомбор“, уз подршку Града Сомбора и Боксерског клуба Србије.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs