(ВИДЕО) Нова експозитура Банке Поштанска штедионица отворена у Кули

Poštanska štedionica Kula

Данас је, у Кули, своју експозитуру отворила Банка „Поштанска штедионица“. Симболичном пресецању врпце присуствовали су, директорка филијале Суботица, Исидора Ђаковић и председник општине Кула, Дамјан Миљанић.

Према речима директорке филијале, ово је педесета експозитура у Војводини, а друга на територији општине Кула, пошто је претходно отворен самостални шалтер у насељеном месту Сивац. Овом приликом, Исидора нам је рекла и нешто више о програмима које „Поштанска штедионица“ нуди грађанима.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Што се тиче наше палете, ми смо најповољнији. Имамо све од кредита, ДИНА кредитне картице које су сада у Србији најповољније, што се тиче рачуна најповољнији, и то већ знају грађани општине Кула. Ја сам уверена и сигурна да ћемо овде јако добро пословати као и у самосталном шалтеру Сивац“, поручила је Исидора Ђаковић.

Председник општине Кула, Дамјан Миљанић, истакао је да сваки привредни субјекат носи са собом велику важност, али да отварање експозитуре једне реномиране банке каква је „Поштанска штедионица“ јесте догађај који има посебан значај за општину Кула и све њене грађане.

„Поштанска штедионица је државна банка и партнер је у многим пројектима. Задовољство ми је што присуствујем данас овде, овоме чину почетка рада, и уверен сам да ће се она и даље ширити, и ширити своју мрежу и на територији наше општине и наше државе“, истакао је Миљанић.

Посетиоци су на отварању експозитуре имали прилику да уживају и у музичком програму који је приредио „Гарави сокак“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs