(ВИДЕО) Нова књига Милана Д. Стевановића Пиксела „Политика из оштрог угла“, представљена Сомборцима

saradnici

Данас је у Великој сали Градске куће у Сомбору, своју најновију књигу под називом „Политика из оштрог угла“ промовисао Милан Стевановић Пиxел.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Како истиче аутор, ова књига представља својеврсну документацију свега онога што је радио на политичкој сцени: “У њој сам документовао то све што сам радио, мислим да има преко 30 фотографија из Сомбора и зато је ово једна од првих промоција јер се ја овде осећам као да сам кући и веома сам сретан што је оволико људи дошло. Морам да вам кажем да имам мало трему. Никада немам трему али сада овде пред овим мојима имам“, рекао је Пиxел.
Он додаје да је у књизи објашњен начин на који он функционише и у политици, али и ван ње: “Ту ја објашњавам мој начин размишљања о политици, како размишљам у неком ван кампањском периоду, како размишљам док водим кампању и што је најважније, ту показујем како изгледа штаб, дам слику, зато што су овде у Сомбору урађене три или четири ствари први пут у нашим изборним кампањама. Први пут смо имали транспарентан штаб, изашли смо у центар града, први пут смо имали двојезичне поруке, доста ствари је овде први пут урађено уопште у нашем политичком животу“.

У препуној Сали аутор се обратио присутнима изражавајући велико задовољство и понос што је сомборски изборни штаб био авангарда по многим потезима који су представљали новину на политичкој сцени Србије.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs