(ВИДЕО) Нове трибине у Градској хали „Мостонга“

Nove tribineMostonga

Захваљујући доброј сарадњи Града Сомбора и Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, у Градску халу „Мостонга“ уложена су значајна средства, а све са циљем бољих услова за бављење спортом. Градоначелник, Антонио Ратковић, заједно са члановима Градског већа, Антонијом Нађ Косановић и Ђорђем Зорићем, те директором Спортског центра „Соко“, Дарком Косановићем, обишао је Халу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Покрајински секретаријат за спорт и омладину финансирао је радове на постављању 1.100 седишта на постојећим трибинама, док је Град Сомбор финансирао изградњу телескопских трибина са 210 места за седење.
Ратковић је овом приликом истакао да су поред ових радова завршени и радови на климатизацији објекта и ваздушно грејање и вентилација, док ће у другој фази радова бити опремљене свлачионице, промењен паркет у ОФО сали, а биће асфалтирана паркинг места испред Градске хале.
Локална самоуправа ће наставити са улагањем у спортске објекте на територији Града, како би спортистима, ђацима и рекреативцима обезбедили што квалитетније услове за бављење спортом.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs