(ВИДЕО) Нови рукометни терен у Средњој техничкој школи

Rukometni teren STŠ

Градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, заједно са градским већником, Ђорђем Зорићем и градском већницом, Антонијом Нађ Косановић, посетио је данас Средњу техничку школу и обишао завршене радове на реконструкцији дворишта и рукометног терена.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Радови су у припремној фази подразумевали инсталацију гасовода, водовода и електроинсталације, након чега је пресвучен носећи слој асфалта. У завршној фази радова, преко рукометног терена је постављена спортска мултифункционална подлога како би се смањиле потенцијалне повреде ђака током физичке активности, а поред тога, постављене су бехатон плоче на површини 203 м2, од улаза у двориште школе до рукометног терена.
Средња техничка школа у Сомбору је уз подршку Покрајинског секретаријата за спорт и омладину, Покрајинског секретаријата за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице и Града Сомбора, ове године добила нову фискултурну салу, а сада и ново реконструисано двориште и рукометни терен. Поред ученика ове школе, спортски објекат ће користити и други спортисти и рекреативци.
Према речима градоначелника Ратковића, Град ће наставити улагање у образовне установе и спортску инфраструктуру како би сва деца имала што боље услове за образовање и бављење спортом.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs