(ВИДЕО) Обновљен кров библиотеке у Чонопљи

Krov

Радови на санацији крова библиотеке у насељеном месту Чонопља су завршени, а данас је библиотеку обишао градоначелник Сомбора Антонио Ратковић и истакао важност завршетка овог пројекта за редовно функционисање библиотеке.
Оно што је битно је да је и 2019. пројекат за реконструкцију крова ушао у други круг партиципативног буџетирања. Нажалост, тада није победио, али смо ми у Граду схватили колико је ово проблем и колико је ово битно за све становнике Чонопље.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Градска управа је крајем прошле године одлучила да, према Ратковићевим речима, издвоји неопходна средства из буџета за реконструкцију овог крова. Градоначелник је најавио даља улагања у овај објекат који се налази у склопу Основне школе у Чонопљи.
Оно што је битно, да у договору са директором Основне школе овде у Чонопљи, договоримо да у наредном периоду, када временски услови буду дозволили, урадимо и фасаду, а да на јесен урадимо и реконструкцију унутрашњег дела чиме би заокружили целу причу ове библиотеке. Свакако да нам је свима драго да смо успели овакав битан пројекат за све нас да реализујемо.
Антонио Ратковић је искористио прилику да током овог обиласка у име Града Сомбора донира одређени број књига библиотеци, а најављује сличне акције и у будућности, у свим насељеним местима на територији Града Сомбора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs