(ВИДЕО) Одржан четврти Сајам за пензионере у Сомбору

Sajam penzionera Sombor

Четврту годину заредом, Градско удружење пензионера Сомбор, поводом Међународног дана старијих особа, организовало је Сајам за пензионере. Сајам је одржан у просторијама Удружења пензионера, а будући да је Градска управа пружила помоћ и подршку при самој организацији, Сајам је обишао члан Градског већа за област социјалне заштите, Дарко Смиљанић.
Злата Ракић, потпредседница Градског удружења пензионера, истакла је да су присутни имали прилику да погледају производе пензионера излагача, али и осигуравајућих кућа и банака. Такође, она нам је рекла нешто више о самој организацији.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Ми се трудимо четврту годину заредом да организујемо тај Сајам. Почело се скромније, ево сада нас је све више и више, тако да смо заиста задовољни. Ми смо овај увек у јако добрим односима са нашом Градском управом и са градоначелником, тако да нас они подржавају у свим нашим акцијама којима се ми бавимо“, рекла је Ракић.
Да локална самоуправа брине о најстаријим суграђанима, сведочи и други низ активности које су реализовали пензионери Градског удружења.
„Ми смо октобар започели једном приредбом која је била величанствена и окупила је велики број људи. Потом смо имали излет у Београд, уз велику подршку градоначелника Сомбора, господина Ратковића“, закључила је потпредседница Градског удружења пензионера.
Сајам је трајао два дана и био је продајног карактера.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs