(ВИДЕО) Отворени базен почео са радом – цене улазница непромењене

Gradski bazen Sombor

На Отвореном градском базену у Сомбору, данас је званично почела купалишна сезона. Током протеклог периода, у циљу пружања што боље услуге, реализовани су и одређени радови, а више о томе, рекао нам је директор Спортског центра „Соко“, Дарко Косановић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Оно што смо урадили у припреми ове сезоне то је комплетна реконструкција постојећих трибина, докупили смо додатни контигент лежаљки, направили смо нову терасу, нове столове, нове столице, тако да ужитак може бити потпун већ од данас. Још једна новина је што од ове године и на Отвореном базену о хигијени базена ће се бринути најсавременији робот који смо набавили“, рекао је Косановић.
Традиционално, улаз на базен је првог дана бесплатан, док ће од сутра, цена улазница износити као и прошле године, односно, 150 динара за децу старију од пет година, школарце и пензионере, док је за све остале грађане цена 250 динара. Такође, важно је напоменути да деца до 5 година не плаћају улаз.
„Веома је важно за оне који свакодневно посећују наш базен, да уколико се одлуче да купе сет од 10 улазница одобравамо попуст од 20 посто, а за све родитеље који имају више деце, а деца долазе свакодневно на базен, могу да купе сезонски сет од 50 улазница, где одобравамо попуст од преко 50% на постојеће цене улазница тако да, очекујемо вас“, поручио је директор СЦ „Соко“.
Радно време Отвореног базена је сваког дана од 9 до 20 часова, а за све купаче своја врата отворио је и „Штранд“, чије је радно време од 9 до 19 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.