(ВИДЕО) Отворени Градски базен почиње са радом

Ležaljke

У Сомбору од сутра, 14. јуна, почиње нова купалишна сезона. Отворени Градски базен почеће са радом у пуном капацитету, како за грађанство, тако и за тренажне процесе спортских клубова. Комплекс који се састоји од два дечија базена и једног олимпијског, сваке године окупља велики број Сомбораца и гостију, који уживају у рекреацији и одмору. Дарко Косановић, директор Спортског центра „Соко“, наводи да купалишна сезона у Сомбору и ове године почиње према плану, у првој половини јуна. Градско купалиште „Штранд“ већ ради у свом пуном капацитету, а од сутра ће почети да ради и Спасилачка служба.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


„Што се тиче Отвореног Градског базена, имамо као и сваке године доста новости. Имамо ново дечије игралиште, проширили смо, односно повећали број лежаљки, јер је увек недостатак. Проширили смо ВИП зону. Затим, многи нови садржаји нас очекују. Ми спремно дочекујемо сутрашњи дан, а као што је то обичај, односно традиција, сваке године првог дана ће улаз на базен бити бесплатан“.

Кад су у питању цене улазница, ове године на „Штранду“ ће оне износити 100 динара за категорију основаца, средњошколаца, студената и пензионера, док ће за остале грађане бити 150 динара. На Отвореном градском базену је за децу до 5 година улаз бесплатан, деца, млади и пензионери улазницу ће плаћати 150 динара, а одрасли 250 динара. Градски базен ће бити отворен за посетиоце сваког дана од 9 до 20 часова.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs