(ВИДЕО) Отворен СПА центар на Градском базену

На Градском базену, данас је и званично отворен СПА и WELLNESS центар. Након вишеструких радова који су овде претходно реализовани, отварање оваквог једног простора, који нуди мноштво нових услуга, у складу са најсавременијим стандардима, представља круну рада Спортског центра „Соко“. Више о услугама и могућностима које нуди новоотворени центар за релаксацију и одмор, рекао нам је директор Спортског центра, Дарко Косановић.
-Данас почиње са радом дуго очекивани СПА и WELLNESS центар у оквиру Спортског центра „Соко“, на затвореном Градском базену. Свим посетиоцима ће бити на располагању више садржаја: криотерапија односно терапија ледом, ароматерапија односно арома туш, финска илити сува сауна, топле клупе, тепидаријуми, затим парно купатило, слана соба, тушеви и на крају ђакузи. Уз коришћење СПА центра, односно уз куповину улазнице за СПА центар, грађани ће моћи да користе и мали и велики базен у оквиру затвореног Градског базена.
Радно време СПА центра биће од 11 до 22 часа сваког дана, уз могућност закупљивања простора, када је могућ продужени рад до 24 часа.
-За хедонисте који желе да сами уживају у оквиру WЕЛЛНЕСС и СПА центра могуће је закупити и приватне термине, до 5 особа, суботом од 20 до 24 часа и недељом од 16 до 22 часа. Један термин је 120 минута, рекао директор Спортског центра.
Такође, како истиче Косановић, у промотивном периоду рада СПА центра, за најмлађе суграђане припремљена је додатна погодност.
-У промотивном периоду, улаз у Слану собу за сву децу до 10 година биће бесплатан до Нове године, тако да сви малишани који имају респираторних проблема могу потпуно бесплатно да користе слану собу.
Средства за реализацију овог пројекта обезбедили су Град Сомбор и Спортски центар „Соко“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs
Претрага
Close this search box.