(ВИДЕО) Постављена теретана на отвореном у Партизанској улици у Сомбору

Teretana na otvorenom

Радови на постављању теретане на отвореном у Партизанској улици у Месној заједници „Црвенка“ су завршени, а исту је данас обишао члан Градског већа задужен за област финансија и привреде, Сава Дојић, заједно са представницима Савета Месне заједнице, на челу са председницом Станиславом Јоцић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Овим поводом, Дојић је истакао да ће теретана, у склопу које је постављено седам справа за вежбање,  бити од великог значаја за све грађане, који ће имати прилику да се на истој рекреирају и проводе слободно време.
„Град Сомбор наставља са реализацијом пројеката партиципативног буџетирања и тј испуњавамо жеље грађана сваке  месне заједнице. Сваки Свака Месна заједница је прошле године изгласала један пројекат који Град  Сомбор финансира у овој години. До сада смо  завршили доста тога, тако да до краја године ће свака МЗ добити пројекат који је и у суштини и изгласала“, рекао је Дојић.
Теретана на отвореном у Партизанској улици, била је жеља коју су у склопу партиципативног буџетирања одабрали грађани Месне заједнице „Црвенка“, а постављање исте извршило је Јавно комунално предузеће „Зеленило” Сомбор.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs