(ВИДЕО) Постављен банкомат „Поштанске штедионице“ у Каравукову

Bankomat Karavukovo

Банка „Поштанска штедионица“ наставља са ширењем мреже банкомата, а томе у прилог говори и новопостављени банкомат у Каравукову. Наиме, на иницијативу становника поменутог насељеног места, „Поштанска штедионица“ поставила је банкомат са циљем да мештанима омогући да лакше дођу до свог новца.
Заједно са становницима Каравукова, отварању банкомата присуствовали су Исидора Ђаковић, директорка Филијале у Суботици, Бојан Кекић, председник Извршног одбора „Поштанске штедионице“ и Игор Праћа, помоћник председника општине Оџаци.
Игора Праћа захвалио се испред локалне самоуправе руководству Банке на томе што су изашли у сусрет мештанима, те је изразио наду да ће се ова пракса наставити и у другим местима општине Оџаци.
Председник Извршног одбора „Поштанске штедионице“, Бојан Кекић, поручио је да ће Банка радити на ширењу мреже, како банкомата, тако и пословница, а све са циљем да одговори захтевима грађана.
Као одговорна компанија, Банка „Поштанска штедионица“ определила је и 300.000 динара за Културно-уметничко друштво из Каравукова.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs