(ВИДЕО) Представници швајцарског „Хелветаса“ посетили Апатин

Слика новог дечијег игралишта у Апатину из дана у дан све је лепша, а лепо време овог мартовског петка, представници пројекта ,,Реформа пореза на имовину” Владе Швајцарске искористили су да обиђу ово место и на лицу места се увере да је заједнички пројекат реализован, на задовољство свих који су у њему учествовали.

Како сазнајемо од Александра Грунауера, шефа пројекта ,,Реформа пореза на имовину”, од дана када је општина Апатин добила средства за изградњу игралишта, они су пратили реализацију целог пројекта, а оно што му нарочито представља задовољство је чињеница да је игралиште пуно и да су најмлађи Апатинци задовољни.

Видите како су деца срећна. То је једини референтни моменат. Наравно, нама се веома допада то што има пуно природних материјала, што и родитељи имају свој кутак, а сав мобилијар на игралишту је сертификован и сугуран, што нам је такође било веома важно.  

Испед општине Апатин, госте је дочекао Радован Ђукић, заменик председнице општине Апатин, не кријући задовољство због успешно и мплементираног заједничког пројекта. 

Ја сам, подсетићу вас, почетком ове године рекао да је ово игралиште међу најлепшима у Војводини, али ево ова два месеца, нешто мало јаче, сам искористио да проверим да је то заиста најлепше игралиште у Војводини. 

Тада смо обећали да ћемо одрадити и видео надзор на игралишту, ради безбедности све наше деце која долазе ту на игралиште, њихових родитеља. То је и урађено. Пре неколико дана је постављен видео надзор, тако да смо комплетирали целу причу око игралишта.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs