(ВИДЕО) Представници швајцарског „Хелветаса“ посетили Апатин

Слика новог дечијег игралишта у Апатину из дана у дан све је лепша, а лепо време овог мартовског петка, представници пројекта ,,Реформа пореза на имовину” Владе Швајцарске искористили су да обиђу ово место и на лицу места се увере да је заједнички пројекат реализован, на задовољство свих који су у њему учествовали.

Како сазнајемо од Александра Грунауера, шефа пројекта ,,Реформа пореза на имовину”, од дана када је општина Апатин добила средства за изградњу игралишта, они су пратили реализацију целог пројекта, а оно што му нарочито представља задовољство је чињеница да је игралиште пуно и да су најмлађи Апатинци задовољни.

Видите како су деца срећна. То је једини референтни моменат. Наравно, нама се веома допада то што има пуно природних материјала, што и родитељи имају свој кутак, а сав мобилијар на игралишту је сертификован и сугуран, што нам је такође било веома важно.  

Испед општине Апатин, госте је дочекао Радован Ђукић, заменик председнице општине Апатин, не кријући задовољство због успешно и мплементираног заједничког пројекта. 

Ја сам, подсетићу вас, почетком ове године рекао да је ово игралиште међу најлепшима у Војводини, али ево ова два месеца, нешто мало јаче, сам искористио да проверим да је то заиста најлепше игралиште у Војводини. 

Тада смо обећали да ћемо одрадити и видео надзор на игралишту, ради безбедности све наше деце која долазе ту на игралиште, њихових родитеља. То је и урађено. Пре неколико дана је постављен видео надзор, тако да смо комплетирали целу причу око игралишта.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије