(ВИДЕО) Пријем за најбоље атлетичаре у згради Жупаније

Antonio Ratković

Данас је у згради Жупаније уприличен пријем за најбоље сомборске младе атлетичаре, који су остварили запажене резултате током ове године. Пријем су организовали градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и чланица Градског већа за област спорта, деце, омладине и здравства, Антонија Нађ Косановић. Они су разговарали са члановима Атлетског клуба „Маратон“, који су на 9. Спортској олимпијади школске омладине Војводине, одржаној у Зрењанину, бранили боје Гимназије „Вељко Петровић“ и освојили екипно злато у мушкој конкуренцији.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Одмах након наступа у Зрењанину, млади атлетичари окитили су се титулом екипног првака Србије за млађе јуниоре у Сремској Митровици, где су са 6485 бодова били за преко 400 бодова бољи од другопласираних Београђана. Посебно су се истакли својим личним рекордима и запаженим наступима Грегор Секулић, Александар Неговановић, Стефан Марић, Милош Максимовић, Михајло Катанић, Никола Станковић и Дејан Топић.

Градоначелник Ратковић истакао је да ће Град Сомбор наставити да улаже напоре како би се спортистима обезбедило што квалитетније окружење, у којем ће њихов вредан и пожртвован рад бити адекватно вреднован.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs