(ВИДЕО) Пријем најуспешнијих младих спортиста са територије Града Сомбора

Prijem sportista

Данас је у згради Жупаније уприличен пријем за младе спортисте и ученике основних и средњих школа са територије Града Сомбора, који су у претходном периоду остварили значајне резултате на Републичким такмичењима у оквиру школског спорта.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Пријему су, осим спортиста, присуствовали и њихови тренери, наставници, као и директори школа. Они су са градоначелником Сомбора, Антониом Ратковићем, чланицом Градског већа задуженом за област спорта, деце, омладине и здравства, Антонијом Нађ Косановић и председником Спортског савеза Града Сомбора, Зораном Бојићем, разговарали о искуствима са такмичења, затим условима тренирања, као и о плановима и циљевима у наредном периоду.
Ратковић је ову прилику искористио како би талентованим спортистима честитао на постигнутим резултатима, поручивши им да су они понос Сомбора, будући да га представљају у најлепшем светлу, а затим им је заједно са чланицом Градског већа и председником Спортског савеза Града Сомбора, уручио поклоне, као награду за постигнуте резултате.
Он је додао да локална самоуправа годинама уназад улаже у школски спорт, са циљем пружања подршке и подстицаја свим младим спортистима, који им на најбољи могући начин то враћају, постизањем сјајних резултата.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs