(ВИДЕО) Рукометни ветерани поново се окупили у Сомбору

Rukometni turnir veterana

У Сомбору şе овог викенда одржава Међународни рукометни турнир ветеранки и ветерана под називом „Фијакер стари, у лаганом ритму, у организацији Рукометног клуба „Сомбор“ и Женског рукометног клуба „Раванград“. Турнир се одржава на теренима Спортског центра „Соко“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Организатор турнира, Зоран Бојић, истиче да турнир протиче у одличној атмосфери, те да преко 200 учесника из земље и региона проводе квалитетно време, како на терену, тако и ван њега.

„Већ два дана у нашем граду траје турнир, ово је други дан такмичарски и имамо укупно 13 мушких и 6 женских екипа, из целог региона бивше Југославије и једну екипу из Остраве из Чешке. Предивна атмосфера, изузетно сам задовољан. Иначе, овај други дан ће бити одржане полуфиналне и финалне борбе, борбе за медаље, такозване и на крају ће завршно вече да буде у Градској кафани, где ћемо та иста признања и доделити“.

Бојић наводи да није изостала ни помоћ локалне самоуправе, Спортског савеза Града Сомбора и Спортског центра „Соко“, који већ пету годину за редом несебично подржавају организацију турнира.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs