(ВИДЕО) „Слога куп 2023“ окупио велики број учесника

Sloga Čonoplja

На теренима Фудбалског клуба „Слога“ у Чонопљи, данас је завршен први такмичарски дан турнира „Слога куп 2023“. Учешће на истом узеле су најмлађе категорије фудбалера, те су данас на програму биле утакмице 2012. и 2014. годишта, док су сутра заказане утакмице за генерације 2013. и 2015.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Промотер овогодишњег Купа, прослављени фудбалер, Милош Косановић, истакао је да су веома задовољни одзивом учесника на овом првом Купу који организује истоимени клуб.
„Ево са задовољством можемо да кажемо да смо организовали први „Слога куп“. Могу да кажем да смо са стране клуба веома задовољни да можемо да угостимо велики број деце. Мислим да могу да буду задовољни са условима што смо приредили овде за децу, тако и за родитеље, и надам се у будућности да ће бити још више“, рекао је Косановић.
Нешто више о броју пријављених учесника, рекао нам је испред организације Ричард Рајчањи.
„Потрудили смо се максимално, 36 екипа смо прикупили, имамо од Новог Сада, где нам је Бачко Градиште, па све до Суботице, до севера Србије. Сва околна места из сомборске општине, Апатин, Таванкут, и разно разна још места“, истакао је Рајчањи.
Један од гостију изненађења на данашњем турниру био је наш некадашњи репрезентативац, Милан Лане Јовановић, који је ексклузивно за наш портал рекао његове утиске о одржаном Купу.
„Могу да кажем да сам пре свега срећан због добре организације, због масовног учешћа и оно што увек волим да апострофирам, не мора резултат да буде у првом плану, ово дружење, овај доживљај сам по себи треба да буде императив“, закључио је Јовановић.
„Слога куп 2023“ одржан је у организацији Фудбалског клуба „Слога“ из Чонопље, а уз подршку спонзора.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs