(ВИДЕО) Сомбор до недеље светски центар женског бокса

Pobednik

У Сомбору је вечерас почео 11. по реду Куп нација за жене у боксу, који је на једном месту окупио 150 такмичарки из 18 држава.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Како истиче директор турнира Јовица Панић, у времену пандемије окупити оволики број држава и такмичарки је заиста велики успех:“Не дамо се ни корони, опет смо досегнули осамнаест држава, мада је било пријављено 28. Због разних услова у другим земљама и позитивних такмичара, десет репрезентација је буквално у последњем дану отказало. У суштини задовољни смо, 150 такмичарки у оваквом времену стварно је велики подвиг“, рекао је Панић.
Након неколико уводних борби, одржана је и свечана церемонија отварања турнира. Уз учешће ГКУД „Раванград“ из Сомбора, организатори су доделили плакете свима онима који подржавају и организују ово такмичење, а сам турнир отворио је градоначелник Сомбора Антонио Ратковић, истакавши велико задовољство што је Сомбор, сада већ традиционални, домаћин Купа нација у боксу за жене.

Турнир ће трајати до недеље, 30. јануара. Улаз за све посетиоце је слободан, а како наводе организатори, такмичење ће бити одржано у складу са свим прописаним епидемиолошким мерама.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs