(ВИДЕО) Традиционални „Раванград Wине Фест“ окупио бројне посетиоце

Vino

Након прошлогодишње паузе, XII Међународни фестивал вина и хране „Раванград Wине Фест“, данас је окупио бројне посетиоце и излагаче у Сомбору. Због актуелне епидемиолошке ситуације, Фестивал је по први пут организован на отвореном, на простору Кабареа између Трга Косте Трифковића и Трга цара Лазара.Посетиоци су имали прилику да уживају у музици четири сомборска бенда, а на штандовима су могли поред вина и хране, да пробају и неке друге специјалитете излагача. Такође, љубитељи вина имали су прилику да присуствују и стручном предавању.

Према речима в.д. директорке Туристичке организације Града Сомбора, Зденке Митић, око педесетак излагача данас се налази овде у Сомбору.

„Значи 12 пут по реду, Град Сомбор је домаћин и организатор „Раванград Wине Феста“, фестивала вина и хране. Успели смо након оне прошлогодишње паузе да се изорганизујемо и да не дозволимо да се још једну годину будемо без омиљеног хедонистичког фестивала Сомбораца и њихових гостију“, рекла је Митић.

Испред Града Сомбора, манифестацију су посетили градоначелник Антонио Ратковић и члан Градског већа за област заштите животне средине Слободан Станић.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs