(ВИДЕО) Ускоро нови изглед тротоара у Стапару

Stapar asfaltiranje

На територији Града Сомбора настављају се улагања са циљем унапређења инфраструктуре, у оквиру којих су започети радови асфалтирања тротоара у Стапару. Радове су данас обишли градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић, начелник Западнобачког управног округа, Горан Нонковић и члан Градског већа задужен за област комуналне делатности и инвестиције, Ђорђе Зорић.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Овом приликом, Ратковић је рекао нешто више о тренутним радовима, као и о плановима за наредни период.
„Овде у Стапару радиће се и реконструкција две раскрснице, улица Паје Станичкова и у Краља Петра И, где ће један део улице бити реконструисан. Оно што је битно, Стапарци ће ускоро добити пијаћу воду завршетком бустер станице, једна велика инвестиција у коју смо годинама улагали, а за неких десетак дана ћемо обићи радове на изградњи треће фазе локалног пута који има регионални значај од Стапара ка Сивцу, и када се заврши ова трећа фаза добићемо комплетно једну нову саобраћајну деоницу између ова два места у дужини од око скоро шеснаест километара“.
Градоначелник је нагласио и да се радови настављају и у другим насељеним местима, као и у Граду Сомбору, па је стога, у наредним данима планирано уређење паркинг места у Сомбору на Новој Селенчи.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs