(ВИДЕО) У Сомбору обележен Светски дан деце оболеле од рака

Nurdor Sombor

Поводом обележавања Светског дана деце оболеле од рака, Национално удружење родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР) данас је организовало традиционалне хуманитарне скупове на трговима, главним улицама и шеталиштима у више од 20 градова широм Србије, а акцији се прикључио и Град Сомбор.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Програму под слоганом “Бити херој”, који је организован на Тргу Светог Тројства, присуствовала је Антонија Нађ Косановић, чланица Градског већа задужена за област спорта, деце, омладине и здравства, која је овом приликом изјавила следеће:
„Данас смо се окупили овде на Тргу Светог Тројства да подржимо малишане, њихове родитеље, мале борце у једној великој борби, у борби за свој живот“.

Додала је да се локална самоуправа сваке године радо укључује у ову акцију, као и да ће у будућности организовати сличне програме, као подсетник грађанима да треба да воде рачуна о свом здрављу.

У оквиру програма, публици су се најпре представиле плесна група „З-Верка Зумба“ и чланови Кик-бокс клуба „Следге хаммер“, након чијих наступа су пуштени балони као знак подршке малишанима који се лече, али и у знак сећања на оне који су изгубили битку са овом болешћу.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs