(ВИДЕО) Ђуле и Van Gogh посетили Сомбор и најавили спектакл у новогодишњој ноћи

Van Gogh

Поводом великог концерта који ће бити одржан за дочек Нове године, на тргу Светог Тројства у Сомбору, гости нашег Града данас су били чланови групе Van Gogh предвођени фронтменом и певачем Ђулетом.

Он је истакао велико задовољство новим дружењем са сомборском публиком и позвао све људе добре воље да дођу на Ћелави трг у новогодишњој ноћи: “Радујемо се после две године тишине заједничком сусрету са публиком и некако, колико год да можемо да будемо овако или онако расположени, сви заједно имамо право да се негде оптимистички односимо и да размишљамо на такав начин о години која је пред нама, бар што се тиче здравља и тог отвореног контакта са публиком“, рекао је Ђуле најавивши неколико изненађења у свом наступу, која ће сигурно обрадовати све који буду дошли на новогодишњи концерт.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Како истиче директорка ТО Сомбор Зденка Митић, велико је задовољство угостити Van Gogh у најлуђој ноћи, али да то није и једини догађај већ да ће забава за све узрасте трајати готово месец дана: “Туристичка организација уз подршку Града Сомбора је успела ове године да организује празничне чаролије са акцентом на дочек нове године. Зна се надалеко да је Сомбор рокерски град, тако да заиста мислим да је Van Gogh био један одличан избор за улазак у Нову годину“.

Домаћин и покровитељ овогодишњег програма је Град Сомбор, а госте је испред Града поздравила Љиљана Тица, заменица градоначелника и позвала грађане да дођу за дочек на популарни Ћелави трг: “Овим путем позивам све наше суграђане, као и људе који се нађу за највеселију ноћ у Сомбору, да дођу на наш трг да заједно прославимо Новогодишњу ноћ, пожелимо једни другима све најбоље и да много срећнији, одговорнији, веселији уђемо у 2022. годину“.

Подсетимо, програм у новогодишњој ноћи почиње наступом бенда Trilogy, у 21:30, након чега ће наступити Ван Гогх: “Trilogy, драго ми је да ћемо поделити бину, нека музика победи, нека расположење људи победи и радујем се следећој новој години дочек 2023. надам се и без маске и без страха и без панике са осмехом на лицу за неко лепше сутра за нашу децу“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије