(ВИДЕО) „Gill Higgins“ Петра Зедела двоструки победник Трећег тркачког дана

Trkački dani Sombor

На Градском хиподрому у Сомбору, јуче је одржан трећи тркачки дан, у организацији Коњичког клуба „Војвођанин“ и Спортског савеза Војводине, а уз подршку Града Сомбора. Догађају су испред локалне самоуправе присуствовали чланови Градског већа, Антонија Нађ Косановић, Ђорђе Зорић и Јован Кеча.
Централни догађај дана био је 96. по реду Српски касачки „Дерби“, на ком су присуствовали министар спорта Зоран Гајић, заједно са Марком Кешељом и Дејаном Бојовићем. Победу у најважнијој касачкој трци однео је возач Петар Зедел и његово грло Gill Higgins“ из штале „Animal Trade“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 025.rs (@portal025.rs)


Такође, јуче је одржана и једна од најпрепознатљивијих трка, трка за 59. Пехар „Сомборских новина“, а победу је такође однео Петар Зедел и његово грло „Gill Higgins“ из штале „„Animal Trade““.
Владимир Прибић и његово грло „Brenno Laumar“ из штале „ „Dream Catcher””, победу су однели на одржаном 14. по реду Меморијалу породице Прерадовић, у трци за Првенство Србије.
Трећи тркачки дан окупио је више од 2.000 Сомбораца и њихових гостију, а своје место у публици имао је Никола Јокић, ком је друштво правио његов саиграч из „Денвера“, Ерон Гордон“.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs