Владан Тегелтија вређао и претио коментатору ТВ Арена спорт

Košarka

Коментатор ТВ Арена Спорт и једно од заштитних лица наше кошаркашке коментаторске секције, Милан Цаковић, добио је отворене претње након треће финалне утакмице плеј-офа АБА лиге, између Црвене звезде и Партизана.

Цаковић је заједно са својим колегом Срђаном Радојевићем сјајно одрадио свој део посла коментаришући један од најзахтевнијих и најосетљивијих догађаја, а то је кошаркашки дуел између “већитих ривала”. Он је атмосферу у коме је одиграна утакмица окарактерисао као “сјајну” и сваком нормалном и неоптерећеном љубитељу кошарке, та атмосфера јесте била сјајна.

Атмосфера у којој сазревају сви велики играчи, домаћи или противнички, где у буци нико не може да чује ни своје мисли, ни у “Пиониру” ни у “Штарк Арени”, не може да буде ништа друго него сјајна.

И наравно да Милан Цаковић није, као што нико од нас не би, сјајним амбијентом окарактерисао моменте када због дивљања навијача, нису постојали услови за одигравањем утакмице.

Претње и прозивање људи који одговорно обављају свој посао, било пред микрофоном, било испред камера и иза компјутера, је нешто чега смо сведоци не мали број година.

Живимо у времену у коме су мржња и претње постали саставни део живота. Као спортска телевизија, трудимо се сваког дана, да забранимо улаз примитивизму, дивљаштву и онлајн јунаштву искомплексираних “љубитеља спорта”.

Међу онима који су претили налази се и Владан Тегелтија, Миланов “колега”, ако тако можемо да назовемо некога, који око врата често носи акредитацију уместо навијачког обележја. Увреде и претње, које је упутио Цаковићу су вулгарне и срамне и представљају најнижи вид комуникације, посебно што се ради о људима који себе сматрају медијским радницима.

ТВ Арена Спорт као медијска кућа, стоји иза сваке речи коју су Милан и Срђан, али и све друге наше колеге коментатори рекли на овој, и свакој другој утакмици која се емитује на нашим каналима.

Служба за технолошки криминал обавештена је о претњама упућеним Милану Цаковићу и надамо се да ће “нулта толеранција” и у овом случају добити своју примену.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs