Владине управе ускоро на новој адреси

Balkanska

Тендер за реконструкцију објекта у Балканској 53 биће расписан последњег дана јануара, наведено је у претходном обавештењу које је огласило Министарство финансија.

План је да у овој напуштеној војној згради буде смештено седам владиних управа и сектора.

Подсетимо, недавно је измењен План детаљне регулације за део блока између Улица Адмирала Гепрата, Кнеза Милоша, Балканске и Немањине добио је измене и допуне, како би се омогућила реконструкција и доградња постојећег објекта, а у октобру је оглашен преговарачки поступак за извођење хитних радова на санацији објекта, а посао су добиле фирме ГИА доо Београд и Градинг доо Београд, за 66,7 милиона динара.

Према плану, у Балканској 53 ће се после реконструкције сместити Управа царина, Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава ЕУ (ЦФЦУ), Сектор за другостепени царниски и порески поступак, Управа за јавни дуг, Управа за игре на срећу, Управа за дуван и Управа за слободне зоне.

Зграда која је изграђена 1960. за потребе смештаја ГУ Савезног секретаријата за народну одбрану и централне библиотеке ЈНА, задржаће,како је најављено, основни облик и габарит.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs