Вредне награде на конкурсу за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла

Са циљем унапређења информисаности и едукације грађана, новинара и других заинтересованих о одговорном управљању токовима отпада од хране и рециклажи стаклене амбалаже, НАЛЕД је у оквиру пројеката „Kа бољем управљању отпадом од хране у Републици Србији“ и „Управљање стакленом амбалажом на Западном Балкану“ званично отворио наградни новинарски конкурс за извештавање о отпаду од хране и рециклажи стакла. 

Право учешћа имају сви новинари новинских агенција, дневних листова, недељника и месечника, националних и локалних телевизија, радио станица и интернет портала, као и студенти свих факултета, који се позивају да припреме текстове или ТВ/радио прилоге на тему управљања отпадом од хране и/или рециклаже стаклене амбалаже у Србији. 

О најбољим радовима одлучиваће стручни жири, а наградни фонд за новинаре из Србије износи по 60.000 динара за новинаре и по 20.000 динара за студенте. У оквиру сваког од пројеката, биће награђен по један новинар националног медија, један новинар локалног медија, као и по један студент.

Kонкурс је отворен од 21. децембра 2020. до 30. јуна 2021. године, а детаљније информације можете пронаћи у Правилима конкурса.

Детаљније информације о конкурсу можете пронаћи ОВДЕ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs