Вулин: Напали су Вучића да је био у Бањалуци, а није био

Vulin

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин изјавио је да мржња са којом се следбеници Бакира

Изетбеговића опходе према председнику Србије Александру Вучићу није случајна и неће проћи.

“Када је Александар Вучић тражио од мене да не помињем покушај његовог убиства у Сребреници, рекао сам му да мржња са којом су га сачекали следбеници Бакира Изетбеговића није случајна и да неће проћи. Исто је било и када је Александар Вучић поклонио без услова вакцине Босни и Херцеговини, када је уложио у отварање радова на ауто-путу, када је предао оптужнице према грађанима БиХ у надлежност тужилаштва Босне и Херцеговине”, рекао је Вулин.

Како је наведено у саопштењу ПС, Вулин је мишљења да је сваким доброчинством према БиХ, мржња према Александру Вучићу је расла.

“Не мрзе Изетбеговићеви следбеници све Србе, они само мрзе Србе који чувају и Србију и Српску, а посебно Александра Вучића, јер је преузео Србију чије су плате и пензије биле ниже од оних у БиХ, а сада су више. О Александру Вучићу су у Сарајеву лагали све, од тога да је носио снајпер, до тога да је напао БиХ, али данашњи скуп у Сарајеву је врхунац

лудила. Напали су Вучића да је био у Бања Луци где и није био. Нјихове лажи о Александру Вучићу могу да се мере само њиховом мржњом”, поручио је министар и председник ПС Вулин.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије