Вучић: Добар разговор са Мицотакисом, хвала на подршци

Vučić

Председник Србије Александар Вучић рекао је јуче, да је имао добар разговор са грчким премијером Киријакосом Мицотакисом и да не очекује било каква негативна изненађења у краћем или средњерочном периоду.

Вучић је у изјави новинарима казао да је са Мицотакисом разговарао о билатералним односима, али и о поштовању територијалног интегритета и суверенитета Србије.

Казао је да је Мицотакису захвалан на подршци и да не очекује било каква негативна изненађења у краћем или средњерочнем периоду.

У Александруполису, где је присуствовао почетку изградње ЛНГ терминала, Вучић је разговарао и са премијерима Бугарске и Северне Македоније, као и са шефом Европског савета Шарлом Мишелом, о Украјини и свему што се дешава у Бриселу.

О европском путу Србије, рекао је, имао је дужи разговор са Мишелом, те, с тим у вези, казао да се отварају нове перспективе и прилике.

„Мислим да је добро што смо били овде и што гледамо како и на који начин да задовољавамо потребе са свих страна. Иако ствари о којима смо говорили нису једноставне, верујем да ћемо у годинама које долазе моћи да понудимо нормалан живот грађанима“, подвукао је он.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије