Вучић најавио изборе: Опозиција ће добити оно што жели!

AV

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да, иако не он расписује изборе, њих ће бити, и то, како је рекао, пошто тако опозиција жели.

– Прво су рекли, нећемо ти дати да распишеш изборе, па ја кажем, то је у реду, много сте јаки, па морам да вас послушам. Онда кажу: Е, сад хоћемо изборе, па ћу им дати. Али, не расписујем ја изборе. Мора да се стекну одређени услови, али пошто видим да их желе, добиће их. Лако је говорити лоше, уместо да се нешто ради. А, пошто су фаворити, желим им успех – рекао је Вучић.

Упитан да прокоментарише негативне аналитичке текстове у појединим медијима, он је рекао да “стално мора постојати нека врста хајке“.

– Шта мислите, зашто то неко ради. Неко мора да води врсту хајке, да каже – крив си за убиство у Војводини, за силовање… Иако има три-четири пута мање силовања него када су они били на власти. Да не причам шта све држава ради да се такве ствари не дешавају. Па онда – ‘суперћелијски Вучић’ опустошио села и градове…Један је циљ за то, немате аргументе и чињенице, а циљ је да само некога склоните са власти, или нешто још горе – рекао је председник Србије.

Навео је да је прочитао у једном сарајевском медију коментар како он “помаже Русију и пружа потпору Украјини“.

– Па то само геније може…Шала на мој рачун, наравно, али то показује нешто друго. И опет, наравно, лажу о пушки у Сарајеву. Кад год кажем, где је пушка, покажите, онда је нема. А онда наши медији то преузму па објаве, и обрнуто – рекао је Вучић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs