Вучић најавио: Пре краја године полицији значајно повећање плата

Policija

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома поносан на оно што обавља српска полиција и најавио повећање плата припадницима полиције пре краја године.

Он је на обележавању Дана Министарства унутрашњих послова и Дана полиције рекао да је наша полиција изузетно опремљена, али да ће у будућности бити још боље.

Рекао је да ће полиција бити и најбоље хеликоптерски опремљена, и најавио да ускоро добијамо други руски хеликоптер за гашење пожара који ће спасти много живота и имовине.

-Наша полиција уз сву опрему и антитерористичке јединице и специјалне јединице, бригаде, УКП, опремљени су најбољим средствима, али има и најбоље људе који су посвећени свом послу и спремни да се боре са организованим криминалом и корупцијом и да буду на располагању грађанима- истакао је Вучић.
Он је рекао да се на полицију увек ослањамо погледом и позивима, да они увек морају да буду први да помогну. Вучић је најавио да ће и даље бити унапређивана опремљеност, а да је министар Братислав Гашић изузетан домаћин и да ради да све буде уредно и да функционисе.

-Верујем да ћемо да напредујемо и да ће људи бити задовољнији – рекао је Вучић и најавио значајно повећање плата припадницима МУП-а пре краја године, којима ће имати бољи стандард и деци моћи да обезбеде бољи живот.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs