Вучић на промотивној вожњи возом, 200 км на сат кроз Србију

Vučić

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је промотивној вожњи новог воза за велике брзине швајцарског „Штадлера“ на линији Београд–Петроварадин.

„Први пут у Штадлеровом возу, 200 км на сат кроз Србију“, написао је председник Србије на Инстаграму након што је присуствовао промотивној вожњи новог воза за велике брзине ‘Stadler KISS'“ на линији Београд–Петроварадин.

 

„Када сањате и циљеве постављате високо, када радите вредно и марљиво, онда се и снови остварују“, написао је још председник.

Са председником Вучићем, промотивној вожњи присуствовали су министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић, министарка за заштиту животне средине Ирена Вујовић, председник Покрајинске владе Игор Мировић.

Председник Вучић је раније најавио да ће почетком марта грађани моћи да се возе брзом пругом, 200 километара на сат, од Београда до Новог Сада, за само 35 минута.

„Од центра Београда до центра Новог Сада за 1.600 динара, за 35 минута, јер тај воз неће стајати између. Карта у другом возу ће бити јефтинија, он ће ићи 55 минута, а стајаће на неколико станица, Земун, Батајница, Пазова, Инђија, Чортановци, Карловци, Петроварадин“, рекао је Вучић пре неколико дана.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs