Вучић: У наредне четири године ломиће се судбина Србије, избори нису игра

Vučić

Председник Србије и члан СНС Александар Вучић изјавио је у Краљеву, на предизборном скупу коалиције окупљене око листе „Србија не сме да стане“, да ће се у наредне четири године ломити судбина Србије и поручио грађанима да избори нису игра.

Вучић је рекао да, иако се пред сваке изборе каже да су судбоносни, одлучујући и од кључног значаја, неће се погрешити ако се то каже и за ове.

„И за ове изборе, ако то кажемо, сасвим сигурно нећемо погрешити. Нећемо погрешити, јер у наредне четири године велики су задаци пред нама. У наредне четири године ломиће се судбина Србије“, истакао је Вучић.

Навео је да грађани треба добро да разумеју да избори нису игра.

„Избори нису нешто око чега можемо да се шалимо и да размишљамо на начин – баш ми се свиђа говор некога тамо и гласаћу за њега зато што је гласније викао или зато што је јасније увредио некога. Не, избори су нешто где доносите одлуку о будућности својих родитеља, својих супружника, браће, сестара, своје деце. Ви на изборима бирате пут Србије“, нагласио је Вучић.

Како је рекао, тај пут није увек лак, јер не можете да добијете све што пожелите.

Политика и држава нису то, јер можемо да добијемо онолико колико заслужимо, поручио је Вучић.

„Па ако јесмо, зашто онда сви од нас и даље траже да признамо Косово и ми им кажемо нећемо да признамо Косово и наставићемо да водимо одговорну политику“, поручио је Вучић.

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић рекао је да је одлука 17. децембра лака и једноставна, јер је само један избор за Србију, за читаву земљу и њену будућност, а то је листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.

Подсетио је да се Србија током последњих година изборила са бројним недаћама, са поплавама, миграцијама, коронавирусом, ратом у Украјини, сада ратом у Израелу и Палестини и успесно спровела најтеже економске мере.

Вучевић је нагласио да је захваљујући преседнику и руководству сачувана држава, а Србија се подигла на ноге.

„Ходамо уздигнуте главе напред, у победе, у будућност. И зато избор је лак и једноставан, 17. децембра само је један избор за Србију, за све грађане Србије, за сав наш народ где год да живи – број један ‘Александар Вучић – Србија не сме да стане“‘, поручио је Вучевић.

Председник СДП Расим Љаљић подсетио је да је од деведесетих година до сада било 49 избора укупно, како локалних, тако и покрајинских и парламентарних.

Он је додао да зна да ће ово бити чиста победа, али да са сваким грађанином мора да се разговара.

„Морамо да обиђемо сваки део Србије, да дођемо до сваког човека. Политика је као вожња бициклом – ако не окрећете педале, падате одмах. Код нас, ако неко падне на Балкану, тешко устане“, рекао је Љајић.

Ендокринолог Светлана Вујовић рекла је вечерас у Краљеву да и у време најгоре кризе са којом се наша земља сусрела – епидемијом ковида, ипак се наставило са улагањем у здравство.

„Грађене су болнице, када нико нигде није градио. Председник Вучић је правио те болнице, обезбеђивао најбоље услове за лечење грађана“, рекла је она.

Вујовићева је истакла да је отворен и нови Национални центар за инфертилитет и ендокринологију пола у Београду, који је омогућио да се породице шире и да се рађају деца.

„Захваљујући сарадњи између нас лекара, научника и Владе Србије успевамо да добијемо најбоље лекове, да дајемо највиши степен заштите. Држава гради пут до сваког пацијента. Купују се нови апарати, светског ранга“, рекла је она.

Додала је да у Србију долазе стручњаци како би учили од нас.

„Ниједан мој студент није отишао ван земље. У нашим главама су идеје 50 година унапред. Србија је најлепше место за живот, не сада него заувек“, рекла је докторка.

Она је додала да се стварају најбољи услови у здравству и отварају нове могућности за рад и усавршавање. Оперска певацица Љубица Вранеш рекла је да, и ако је могла да бира где ће да живи са породицом, одлучила је да остане у Србији.

„Где год сам наступала, срце је било уз Србију. Србија је моја домовина – земља богата историје, традиције и људи, који су њен најважнији ресурс. Посебна захвалност СНС породици која пружа подршку, јер снага СНС -а је у заједништву и разумевању“, рекла је она.

Додала је да је Александар Вучић човек са визијом, који је посвећен развоју и просперитету.

„Вучић је градитељ сигурне и безбедне, модерне будућности и бољег живота за све нас“, рекла је она. Нагласила је да је политика Александра Вучића омогућила мир и стабилност, приближила нас Европи и свету и показала да је наша земља поуздан партнер и да је наша земља пријатељ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs