Галерија Меандер отворила конкурс за нове излагаче у 2022. години

Galerija Apatin

Галерија “Меандер” из Апатина расписала је конкурс за одржавање самосталних и групних изложби у области визуелних уметности у 2022. години.

Право учешћа на конкурсу имају сви професионални уметници који су прошли процес уметничког образовања (Академија ликовних и примењених уметности) и деловања у култури, чије је дело, кроз ангажман, доживело уметничку верификацију.

Визуелна уметност преставља креације које можемо видети, и укључује медије као што су цртеж, сликарство, скулптура, архитектура, фотографија, филм и штампање.

За пријављивање потребно је поднети биографију аутора, адресу, контакт телефон, е-маил, рецензију изложбе или концепт у неколико реченица (не више од једне стране), 5-10 фотографија радова који би били изложени са подацима (назив, димензија, техника, година настанка), технички опис изложбе и каталог последње изложбе.

Пријаве са потребном документацијом се могу доставити до 03. децембра 2021. године у електронској форми, или поштом на адресу галерије Меандер, а све додатне информације се могу добити на телефон 025/773-923.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs