Гимназијалци успешни на Општинском такмичењу из српског језика

Knjige

Општинско такмичење из српског језика и језичке културе одржано је крајем фебруара у Средњој економској школи, а сомборски гимназијалци остварили су запажене резултате. Прве награде освојиле су Слађана Миловић и Наташа Нурадин из трећег разреда, Мила Врачар и Филип Репман из првог разреда, док је друго место припало Тари Гојковић из трећег разреда, а треће место заузео је Марко Јојић. Наведене ученике за такмичење је припремала Милица Миличевић.
У категорији матураната, прво место је припало Сташи Мајсторовић, друго Мики Маријани Угрици, а обе ученице за такмичење је припремала др Лидија Неранџић Чанда. Директан пласман на Окружно такмичење остварила је Александра Циврић из четвртог разреда, као прошлогодишња републичка такмичарка.
Под менторством Јасмине Раденковић Шолаја, ученица трећег разреда Сандра Петреш освојила је треће место. Ненад Паштровић из другог разреда освојио је другу награду, а Сара Зец и Јована Пауновић, такође из другог разреда, освојиле су треће награде. Троје наведених ђака припремала је др Снежана Клепић.
Сви награђени ђаци пласирали су се на Окружно такмичење.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs