Градоначелник посетио учеснике кампа Црвеног крста

Камп Црвеног крста

Градоначелник Сомбора Антонио Ратковић посетио је данас камп Црвеног крста у Бачком Моноштору, где су гости кампа деца из Ваљева.

30-торо деце боравиће у кампу десетак дана, током којих ће се, уз помоћ волонтера и васпитача,  упознати са организацијом и вредностима Црвеног крста, али и са природним лепотама Горњег Подунавља.

 

„Драго ми је што сам имао прилику да се данас дружим са њима и да видим да су волонтери Црвеног крста, који су из Сомбора и Панчева, омогућили деци такву организацију, где су, поред многобројних радионица и спортских активности, имали прилику да обиђу и насељено место Бачки Моноштор. Искористио бих прилику да се још једном захвалим Црвеном крсту Сомбор што из године у годину и у самом кампу изводе многобројне радове, а све у циљу како би дечици овде боравак био што пријатнији и како би се овде што боље осећали“ истакао је градоначелник Ратковић.

 

Пројекат посете деце из Ваљева кампу сомборског Црвеног крста финансирало је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања преко Црвеног крста Србије.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs