Градоначелник Сомбора посетио најстарију мештанку Колута

Marko Erceg i Antonio Ratković

Пре тачно један век, на данашњи дан, у селу Јошани у Лици, рођена је Невенка Мандић Дмитрашиновић. У насељено место Колут дошла је колонизацијом након Другог светског рата, а њена рођена сестра, живела је у Суботици, где је преминула у 102. години живота.
Како би јој пожелео срећан стоти рођендан, градоначелник Града Сомбора, Антонио Ратковић, посетио ју је данас, како би јој уручио мали знак пажње.


„Имао сам част да заједно са Марком Ерцегом, замеником председнице савета МЗ “Колут”, разговарам са најстаријом житељком овог насељеног места, Невенком Дмитрашиновић, која данас прославља 100. рођендан. Морам да признам да осећам велико поштовање и дивљење према овој дами широког осмеха и ведрог духа, која пружа наду свима нама да се са оптимизмом може живети дуго и срећно. Желим јој бескрајну срећу и добро здравље“, навео је Ратковић на свом званичном Инстаграм налогу.
Овим поводом, бака Невенку су посетили делегација Месног одбора Српске напредне странке Колут, представнице Удружења жена „Дуга“, председница Удружења пензионера, Сока Кока Мишковић, као и председница Савета Месне заједнице, Марија Делић.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs