Градски базен у Сомбору међу првима у Србији отворен за посетиоце

Градски базен у Сомбору отворио је врата за посетиоце 11. јуна. Градоначелник Сомбора, Антонио Ратковић и чланица Градског већа задужена за спорт, Антонија Нађ Kосановић, обишли су Градски базен заједно са директором Спортског центра „Соко“, Дарком Kосановићем. 

  • Директор нам је показао све новине које се налазе од ове године на отвореном базену, а тичу се мобилијара, тако да ће и наши најмлађи имати још додатног садржаја, такође уређене су цветне леје око самог базена и видимо да је све на врхунском нивоу и већница и ја смо презадовољни како то изгледа. Надамо се да ће време послужити ових дана и да ће отворени базен бити пун, рекао је градоначелник. 

Директор СЦ „Соко“ Дарко Kосановић истакао је да су од ове године цене улазница смањене, па се сет од 10 улазница за децу, пензионере и студенте може купити за 800 динара. Уређено је прохромско степениште, а сем тога, посетиоце очекује још новина. 

  • У складу са жељама наших посетилаца, претходних година је био мањак лежаљки, набавили смо нови контигент, исто тако проширили смо избор хране и пића у бифеу, одатле ће родитељи моћи да посматрају своје малишане где имамо ново опремљено игралиште и све у складу са новом ситуацијом и са наравно лепшим временом очекујемо већи број посетилаца, рекао је директор СЦ „Соко“.

Kосановић додаје да ће се 14. јула одржати „Игре на води“, спортско-рекреативни програм који ће бити реализован уз подршку Града Сомбора, а улаз ће за све суграђане бити бесплатан.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs