Градско веће одобрило Јавни позив за суфинансирање мера енергетске ефикасности

Gradsko veće grada Sombora

Данас је одржана седница Градског већа, а на Дневном реду се нашло 12 тачака.

Чланови Градског већа донели су Одлуку о расписивању Јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова које се осносе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградњу соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији Града Сомбора. Јавни позив за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа и станова биће објављен у понедељак 8. августа и трајаће 21 дан од дана објављивања.

На данашњој седници, Градско веће је, у складу са Одлуком о месним заједницама, дало сагласност за запошљавање у Месној заједници „Растина“, а прихватило је и захтев за изградњу мерно – регулационог сета и унутрашњих гасних инсталација, захваљујући којима ће зграда Месне заједнице „Кљајићево“ бити прикључена на грејање на гас.

Веће је прихватило и шесту измену и допуну Решења о именовању чланова Штаба за ванредне ситуације Града Сомбора, у складу са кадровским променама, а одобрили су и суфинансирање пројекта замене котла за централно грејање у Основној школи „Киш Ференц“ Телечка.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs