Град Сомбор учествује на манифестацији „Дани породице у Србији“

Dani porodice u Srbiji

Јуче је, Перлезу, у организацији Града Зрењанина и Министарства за бригу о породици и демографију, одржан први дан манифестације „Дани породице у Србији“. Отварању су, између осталих, присуствовали изасланик председника Републике Србије, потпредседник Владе и министар обране, Милош Вучевић, министарка за бригу о породици и демографију, Дарија Кисић, министарка здравља, др Даница Грујичић, министар спорта Зоран Гајић, представници Покрајинске владе и градоначелник Зрењанина, Симо Салапура.
У оквиру манифестације, четрдесетак локалних самоуправа представило је своје мере пронаталитетне политике. У уметничком делу програма учествовали су Хор „Чаролија“, оперска певачица Милица Досковић и певачица Леонтина, а програм је водио глумац Предраг Васић.
Као и претходних година, Град Сомбор узео је учешће на манифестацији, где је представио услуге у циљу подршке за породице. Такође, представљена је и културна баштина, као и дух Града Сомбора, а излагачи су биле Марија Јерковић, начелница Одељења за друштвене делатности и Станислава Јоцић испред кабинета градоначелника.
Програм у оквиру манифестације „Дани породице у Србији“ траје и данас.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs