Грујичић позвала грађане да дају идеје за развој Србије

Даница Грујичић
Прва на листи кандидата за посланике “Александар Вучић – Заједно можемо све”, Даница Грујичић обишла је јуче Моравички округ и том приликом позвала све грађане да дају своје идеје за развој Србије.

Она је у Такову рекла да је то место изузетно важно за Србију, како због људи који ту живе, тако и због историје.

“Из овог места пре 207 година почело је стварање модерне српске државе. Политика председника Вучића подсећа на политику Милоша Обреновића и оно што је најважније је да данас видимо једнак развој свих делова Србије”, додала је Грујичић.

Поручила је да су Београд, као и многи градови у унутрашњости добили нове зграде, болнице, апарате.

“Данас видимо и све новоизграђене путеве који младима омогућавају да своје породице и послове везују за сеоске средине. Такав тренд Србије мора да се настави, ако желимо да задржимо младе”, истакла је Грујичић, саопштила странка.

Са њом у посети Моравичком округу, били су и Милица Николић и Крсто Јањушевић, такође кандидати за посланике листе “Александар Вучић – Заједно можемо све”.

Николић је поручила да “сваки човек у Горњем Милановцу и Чачку види колико су ауто-пут, нова радна места и нове инвестиције оживели овај крај”.

“Не смемо да станемо, не смемо да се враћамо у прошлост, него да храбро идемо у будућност. Да сви подржимо политику председника Вучића и даљи напредак и развој наше Србије”, рекла је она.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Тагови:

Најновије