Гужве на границама – на Градини се чека три, Прешеву и Хоргошу два сата

granicni prelaz

И јутрос се чека на улаз и излаз из земље. Најдуже колоне возила су на Батровцима, Прешеву и Хоргошу. Од јутрос мање гужве на Гостуну.

Према информацијама Управе граничне полиције, на граничном прелазу Прешево путничка возила јутрос на излазу из земље чекају два сата.

На прелазу Батровци, на улазу у Србију из Хрватске, чека се 60 минута. Отворено је шест трака за аутомобиле и две за аутобусе. На излазу из земље отворене су три траке а путничка возила се задржавају 15-20 минута.

Пар сати су и задржавања на Шиду. На алтернативним прелазима Сот, Љуба и Бачка Паланка чека се 30 до 60 минута.

На Хоргошу тренутно нема дужих задржавања, али се и даље чека око два сата да би се напустила Мађарска у правцу Србије. Из правца Мађарске, на Хоргошу, чека се 90 минута на нашој граници.

На прелазу Градина чека се до три сата на излазу, а 10 минута на улазу у Србију.

Јутрос су мање гужве на Гостуну.

АМСС наводи да је последња декаде у јулу донела интезиван и константан притисак великог броја возила на нашим ауто-путевима, граничним прелазима и наплатним рампама.

Чак ни високке температуре не смањују интезитет саобраћаја и притисак на најфреквентнијим граничним прелазима, а који се на појединим мере вишесатним чекањима у колонама дугим више километара.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Тагови:

Најновије

error: Sadržaj je zaštićen. Copyright @ 025info.rs